Monday, November 23, 2015

Rigas rogainings 2015

Laupäeval toimus järjekordne, arvult juba kolmas Riga rogain. Esimest korda linnarogainil, otsustasime võtta punkte ainult linnast ning linnalähedale metsa ja sohu mitte ronida. Uskumatult lahe üritus ja tundub, et ka eestlaste hulgas juba populaarsust kogumas. Võit toodi samuti Eestimaale, õnnitlused Karvajalgadele. 
Peale nelja tunnist sooritust oli tunne, et vahetame oma võistkonna nime Melnais kakis (tõlkes mustad kassid) puujalgade vastu, aga see nimi on juba kahjuks ühe Eesti võistkonna poolt patendeeritud.
Metsajooksu jätsime pühapäevase Ziemas Magnetsi jaoks Kalngale-Langa kaardil, mis kuulub ühtlasi parimate Riga ümbruse maastike hulka. 
Metsajooksuga tuleb aga nüüd väike paus, kuna sain teada, et väike must paha putukas on  mind kaks aastat tagasi Hispaania treeninglaagris nakatanud ning nüüd tuleb hakata borrelioosi ravima. Paha aimamata arvasin tookord, et 20 cm punane laik jalal oli kaktuse torkest. Alles paar kuud tagasi tekkis kahtlus, kui hakkasin paremas küünarliigeses tundma teravat valu, mis tänaseks on jõudnud sinnamaale, et valan kohvi kahe käega kannust kinni hoides.
Postitas Riina

2 comments: